Goeietoei.nl/crew


Alles over ons.

Yeah!

Over ons


In begin 2014 is de crew van OMDT uit elkaar gevallen. Een aantal maanden later vonden verschillende oude leden elkaar om een nieuwe serie te gaan maken met MC PasC. Tijdens het opzetten van deze serie is het youtube kanaal Goeietoei geboren.

PasC


Deze man staat ondertussen misschien beter bekent als MC PasC of gewoon Passie. Hij is een jongeman die zich van niets of niemand iets aantrekt en er altijd het beste van maakt. Met zijn grote optimisme en zijn raptalent is Pascal altijd wel in om een video te schieten met de rest van de crew. Hij is de man voor elke entertainment klus. Door zijn jarenlange ervaring met een groep gekke mannen is hij van alle markten thuis met de huidige jeugd. Hij vindt het niet erg om zijn verhaal te vertellen voor de camera en een opdracht schrikt hem niet zo snel af.

PasC is misschien wel de grootste legende die de noordkop van Nederland ooit heeft gekent. Deze man kan van elk normaal feestje een knalfuif bouwen met zijn goddelijke stem. Hij drinkt tot wel 20 liter toei in het weekend. Jouw kratje bier is dus ook niet veilig met de PasC in de buurt. De meeste mensen kennen PasC van een van zijn optredens, zijn oude serie PasC on Tour of van zijn nieuwste hit Goeietoei!

PasC' brandstof is voornamelijk pure Toei. Hiermee doelt hij voornamelijk op PILS, BIER of VLOEIBAAR GOUD. Maar Toei is voor ons meer dan alleen bier. Toei kan staan voor alles waar wij van kunnen genieten, een mooi moment, een lekkere frikandel, een koud drankje, een groep leuke dames of wat er maar gebeurt waarvan er een lach op ons gezicht komt. Hierachter schuilt dan ook de betekenis van ons kanaal; Goeie Toei is alles wat onze crew tot een plezierhebbende groep jongelui brengt.

Passie